Rechtopleidingen
opleidingsoverzicht

advies & contact

Stephanie Morssinkhof100x145
Stephanie Morssinkhof

Rechtopleidingen

Ken je recht!


Wet- en regelgeving bepalen de kaders voor vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen. Leer alles over de ruimte die het recht schept voor vastgoedbeleggers in de opleiding 'Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk', òf voor ontwikkelaars in de opleiding 'Vastgoedrecht bij ontwikkeling'. De opleidingen zijn interessant voor beleggers en ontwikkelaars, maar ook voor adviseurs, beleidsmedewerkers, financiers en soortgelijke functies.


Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk
Deze opleiding biedt inzicht in de juridische en fiscale (on)mogelijkheden bij de handel in en exploitatie van beleggingsvastgoed. Leidraad in deze opleiding is de dagelijkse praktijk van asset managers en vastgoedbeleggers. De fiscale, privaatrechtelijke, publiekrechtelijke regelgeving en het toezichtkader komen aan bod. Na het volgen van deze fundamental overzie je beter welke consequenties de wetgeving heeft op de te nemen beleggingsbeslissing.


Lees meer over Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk


Vastgoedrecht bij ontwikkeling
Vastgoedontwikkelaars bewegen zich binnen de mogelijkheden van de Wet ruimtelijke ordening. Ook de relevante privaatrechtelijke en fiscale regelgeving kennen voor hen geen geheimen. In deze blended course worden de belangrijkste juridische en fiscale randvoorwaarden bij ontwikkeling verduidelijkt, waardoor je gefundeerde beslissingen neemt die risico’s tijdens het ontwikkelproces verkleinen.


Lees meer over Vastgoedrecht bij ontwikkeling