Real Estate as a Service

Real Estate as a Service

Periode

wo 1, vrij 3, ma 6
en wo 8 september 2021

Collegedag

van 13.00 – 19.00 uur

Vanaf collegejaar 2020-2021 wordt elk MSRE-semester afgesloten met een aantal Master Challenges waarin een visie op disruptieve en innovatieve trends centraal staat.


Real Estate As a Service: 2.5 EC


Van passieve verhuurder naar strategische partner

De grens tussen verhuur en gebruik verschuift. Huurders verwachten maatwerk en flexibiliteit. Het beleggen in vastgoed en het leveren van diensten raken steeds meer met elkaar vervlochten.

Deze trend roept tal van vragen op. Welke innovatieve services voor vastgoedgebruikers zijn haalbaar? Hoe en met welke partner kunnen deze worden geleverd? Welke institutionele obstakels moeten worden geslecht? En hoe vertalen verschillen in cashflow zich in de waardering van vastgoed en de analyse van risico’s?

In deze Master Challenge kijken we of nieuwe businessmodellen het traditionele vastgoedbeleggen gaat veranderen. We doen dat voor woningen, kantoren en winkels.


De Master Challenge
De onderwijsvorm is uitdagend en vernieuwend. Vooruitstrevende docenten, alumni en studenten begeven zich vier interactieve dagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten. Daarbij wordt een natuurlijke synthese verkregen tussen praktijkgerichte opdrachten, inspirerende colleges en vormen van blended learning.


Voor studenten en alumni

De Master Challenges zijn onderdeel van de Master of Science in Real Estate, maar zijn ook bedoeld voor MRE-, MSRE- en MSRE-deelopleidingalumni, zodat zij na hun studie een visie op disruptieve trends blijven ontwikkelen. MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay, voor alumni is dat optioneel.


Aanmelden & toelating
Ben je in bezit van een MRE- of MSRE-(deel)diploma en overweeg je de Master Challenge Real Estate as a Service te volgen aan de Amsterdam School of Real Estate? Vul dan vrijblijvend het aanmeldformulier in. De studieadviseur controleert jouw gegevens en stuurt je bij geschiktheid per e-mail het inschrijfformulier toe. De inschrijving is definitief zodra het volledig ingevulde inschrijfformulier is ontvangen. Heb je vragen over deze challenge of wil je je na de uiterlijke inschrijfdatum inschrijven, neem dan contact op met studieadviseur Nynke Wagenaar, 06 3911 2941.  


De eisen voor toelating tot de Master Challenges zijn:

• MSRE-deeldiploma
• MRE- of MSRE-diploma


Wil je de Master Challenge Real Estate as a Service graag volgen, maar heb je nog niet alles geregeld of wil je graag je afwegingen bespreken? Je kunt alvast vrijblijvend een plaats reserveren.


Investering in tijd & geld
Wanneer je ervoor kiest om naast je werk te gaan studeren, kies je voor een investering in jezelf. Als je je inschrijft voor de Master Challenge Real Estate as a Service betekent dit dat je vier dagen samen met je medestudenten en docenten een visie ontwikkelt op disruptieve en innovatieve trends binnen het thema Real Estate as a Service. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer twintig uur per week. De kosten zijn €2.250,-. Het cursusgeld is inclusief syllabi, maar exclusief studieboeken.


Docenten
De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Dit zijn wetenschappers van universiteiten en experts uit de praktijk.