Werken bij de ASRE

Werken bij de ASRE

Vacatures

Programmacoördinator vastgoedontwikkeling
Wij zoeken een inhoudelijk gedreven programmacoördinator met een grote belangstelling voor de veelzijdige vraagstukken met betrekking tot verduurzaming en vastgoedontwikkeling.

>> vacature Programmacoördinator vastgoedontwikkeling (pdf)


Onderwijscoördinator

Voor ons secretariaat zijn wij opzoek naar een proactieve, flexibele en servicegerichte onderwijscoördinator. Samen met je collega’s van het secretariaat ondersteun jij drie of vier dagen in de week, als administratieve duizendpoot, de opleidingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten. Je bent beschikbaar op woensdag en vrijdag, de andere dag of dagen zijn nader overeen te komen.

>> vacature Onderwijscoördinator (pdf)


Studentassistent

De ASRE is altijd op zoek naar talentvolle studenten die een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het onderwijs van de ASRE en goede ondersteuning kunnen bieden aan de inhoudelijke staf van de ASRE. Je motivatie en CV kun je mailen naar Dick Nijhof, Directeur Bedrijfsvoering ASRE (d.nijhof@asre.nl).


Stagiairs

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Stuur een open sollicitatie naar d.nijhof@asre.nl. We staan altijd open voor gedreven jonge professionals.