ASRE-alumniwebinar: dilemma’s op de woningmarkt

Evenement - donderdag, 26 november 2020

ASRE-alumniwebinar: dilemma’s op de woningmarkt

Door Seema Jurhawan

Op 26 november 2020 van 12.00 tot 13.00 uur wordt de eerste online alumni-sessie gehouden over 'Dilemma's op de woningmarkt'. Voor het eerst houdt de ASRE een online alumni-sessie, deze eerste keer met als thema 'Dilemma's op de woningmarkt'. Deze sessie is gratis toegankelijk voor alle ASRE-alumni.

Het programma bestaat uit een levendige mix van videobijdragen van deskundigen, telkens gevolgd door een vlammende live-discussie door ASRE-alumni onder leiding van Johannes van Bentum. Ook deelnemers aan het webinar worden daarbij betrokken.

Videobijdragen worden geleverd door prof. dr. Peter Boelhouwer van de TU Delft en de ASRE-docenten prof. dr. Edwin Buitelaar en dr. Frans Schilder.

Boelhouwer presenteert in zijn videobijdrage drie actuele dilemma's in de Nederlandse woningmarkt, Buitelaar spreekt een prikkelende column uit opgenomen op locatie in de Utrechtse volksbuurt 'Zeven steegjes' en Schilder geeft een toelichting op het – licht explosieve – rapport 'Woonlastenneutraal koopwoningen verduurzamen' dat hij schreef samen met een collega van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).

Aan de discussie nemen deel: Eva Hekkenberg MRE (Vorm Holding), Joosje Lugard MSRE (Woonzorg Nederland) en Chris Pettersson MRE (Ymere).

Klik hier om in te schrijven
Let op: inschrijving sluit op donderdag 26 november om 09.00 uur