Company Courses

Company Courses

06 214 87 39 3 06 214 87 39 3 John Verhoevenj.verhoeven@asre.nlMaatwerk voor organisaties

De ASRE helpt organisaties met het opstellen van een opleidingsplan. In nauw overleg wordt de kennisvraag geïnventariseerd en een company course programma samengesteld. Bij maatwerk is elk programma anders en worden de onderwijsvormen aangepast aan het doel dat een organisatie wil bereiken. Kenmerkend voor de ASRE Company Courses is een strak gestuurd onderwijsproces en een persoonlijke benadering. Een volledige Company Course kan variëren van een korte op kennis gerichte cursus tot en met een opleiding voor commissarissen en bestuurders waarbij niet de kennisoverdracht voorop staat maar de consequenties daarvan voor de organisatie.

Welke mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s zijn er bijvoorbeeld:

  • Blended Courses integreren in het eigen opleidingsprogramma

De Blended Courses van de ASRE lenen zich bij uitstek voor inbedding in het opleidingsplan van elke organisatie in de sector, hoe groot of klein ook. Deze courses zijn bijzonder geschikt voor (young) professional programma’s omdat ze de kennis bevatten die elke vastgoeddeskundige minimaal moet bezitten.

  • ASRE-module binnen een bedrijfs- of brancheopleiding

Opleidingen uit het totaal pakket van de ASRE kunnen eenvoudig als module worden ingebouwd in een opleiding van een bedrijfs- of brancheorganisatie. Zo biedt de NVB de opleiding Projectontwikkeling nieuwe stijl aan. Deze opleiding bestaat voor het grootste gedeelte uit opleidingen van de ASRE.


Wil je bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact op met John Verhoeven John Verhoeven, Programma manager Executive Education, telefoon: 06 214 87 39 3.