Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station kun je de Amsterdam School of Real Estate bereiken met tram 26 en vanaf Centraal Station en Station Sloterdijk met bus 48.


  • Neem tram 26 richting IJburg (de halte is bij de oostingang van het CS) en stap uit bij de tweede halte: Kattenburgerstraat. De ASRE is gevestigd in Huys Azië aan de overkant van de weg, rechts van Funda. Deze tram rijdt elke 10 minuten.

  • Bus 48 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Borneo Eiland en stopt o.a. op Amsterdam Centraal en bij de halte Jan Schaeferbrug. Vanaf deze halte is het ongeveer vijf minuten lopen.

Te voet

Verlaat het Centraal Station aan de achterzijde (achteruitgang Noord). Ga rechtsaf, de Piet Heinkade op en volg deze. Passeer het Muziekgebouw en de Passenger Terminal Amsterdam. Na het eerste kantoorgebouw vind je de ingang van de ASRE aan het Jollemanhof. Houd rekening met een wandeling van circa 15 minuten.


Met de auto

Komende vanuit alle richtingen:


Volg de Ring Amsterdam A10 noord en neem afslag S114, ga onderaan de afslag linksaf (richting Zeeburg/Centrum/Artis/IJburg). Deze weg volgen en in de Piet Heintunnel de rechterbaan aanhouden (richting Zeeburg/de Eilanden/Centraal Station). Ga aan het eind van de tunnel bij de stoplichten rechtsaf richting Centraal Station/Zeeburg/De Eilanden. Volg deze weg (Piet Heinkade).


Parkeergarages

  • Goedkoopste optie: P+R Zeeburg (Zuiderzeeweg 46a). Deze P+R kun je bereiken vanaf de afslag S114, onderaan de afslag ga je linksaf (richting Zeeburg/Centrum/Artis/IJburg). Vervolgens volg je de borden P+R Zeeburg en sla je bij de stoplichten linksaf. Vanuit hier kun je met tram 26 richting Centraal Station en uitstappen bij halte Kattenburgerstraat. De ASRE is gevestigd in Huys Azië aan de overkant van de weg.

  • Parking Centrum Oosterdok (Oosterdokskade 154, 1011 DK). Volg de Piet Heinkade over de brug en sla bij de stoplichten rechtsaf. De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdokstraat 150, onder het Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’. Loop ongeveer 8 minuten terug over de brug, langs het muziekgebouw aan het IJ, langs de Piet Hein Buildings. Het eerste plein links is het Jollemanhof.

  • Parkeergarage IJ-oever Centrum (Vriesseveem 9, 1019GM): Om naar de ASRE te lopen, dien je ongeveer één minuut terug te lopen in oostelijke richting over de Piet Heinkade. Na het eerste kantoorgebouw linksaf het Jollemanhof op.

  • Piet Hein garage (Piet heinkade 59, 1019 GM): Om naar de ASRE te lopen, dien je ongeveer twee minuten terug te lopen in oostelijke richting over de Piet Heinkade. Na het eerste kantoorgebouw linksaf het Jollemanhof op.

  • De Loodsen en Nieuw Amerika (Withoedenveem, 1019 HE): Om naar de ASRE te lopen, loop je de Withoedenveem uit en ga je rechtsaf de Piet Heinkade op (richting CS). Volg deze weg en steek over bij het stoplicht (Pakhuis de Zwijger is aan je rechterhand). De entree van de ASRE ligt aan het tweede plein, het Jollemanhof. Dit is circa 5 minuten lopen.


Voor meer informatie over parkeren in Amsterdam: www.naaramsterdam.nl.