Bezoek ons tijdens Provada

Evenement

Bezoek ons tijdens Provada

Dinsdag 26 Oktober - 10.00 uur RAI, Amsterdam

Ben je bij de Provada? Dan kun je elke dag, de hele dag door terecht in onze stand voor meer informatie over onze opleidingen. Wij hebben folders paraat voor alle opleidingen. Je vindt ons in hal 12, stand 58

Studenten en alumni aan het woord
IsauraOp woensdag 27 oktober is het studenten/alumni-dag in onze stand. De MRE-studenten Isaura Wolswijk en Vincent van Sabben delen van 10.00 tot 12.00 uur hun ervaringen met standbezoekers. 's Middags van 14.00 tot 16.00 uur vertelt MSRE-alumnus Robert Siersma over wat de MSRE-opleiding voor hem heeft betekend.

Plaats: ASRE-stand, hal 12, stand 58

Gert-Joost Peek live op New Business Radio
ASRE-docent dr. ir. Gert-Joost Peek MRICS gaat op 27 oktober van 14.00 uur tot 14.15 uur in gesprek (research fellow, programmamaker gebieds- en projectontwikkeling en docent bij de ASRE) over de vele transities waarmee de vastgoedsector te maken heeft, zoals die op het gebied van energie, klimaat, smart-cities en de woningbouwopgave.

Plaats: New Business Radio in de Centrale Hal (bovenaan de roltrap rechts)

Docentendebat
In samenwerking met PropertyNL houdt ASRE op donderdag 28 oktober van 13.30 tot 14.30 uur een debat met docenten over de zich snel verleggende grenzen van ons vakgebied, door een trend als Real Estate as a Service en de opkomst van beleggen in Real Assets.

stand van propertynlDeelnemers aan het debat zijn drs. Hans Op 't Veld (research fellow en docent in de opleidingen Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk, Beleggen in vastgoedportefeuilles), drs. Jos Sentel (docent in de Master Challenge Real Estate as a Service) en dr. Michel Knoppel (research fellow en docent Marktanalyse).

Plaats: PropertyNL-stand, hal 12, stand 49

Droge keel?
BitterballenHeb je na een beursdag vol gesprekken een droge keel en wil je even ontspannen? Kom op dinsdag en/of woensdag naar de ASRE-stand en geniet van een koel glaasje fris of iets opwekkends. Vanaf 16.00 uur worden er ook bitterballen geserveerd.

Tot ziens op de ASRE-stand!