Marketing communicatie medewerker

Aan 't woord - donderdag, 26 juli 2018

Marketing communicatie medewerker

Door ASRE

Vacature Marketingcommunicatiemedewerker.

Wij bieden een interessante functie waarbij je als marketingcommunicatiemedewerker veel ruimte hebt voor eigen initiatief en invulling. De organisatie is volop in ontwikkeling, waar je samen met het kleine team een bijdrage aan levert. Het compacte marketingcommunicatieteam zorgt voor de Corporate Communicatie, Voorlichting/Werving en Marketing/Relatiebeheer van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Je werkt met gedreven medewerkers in een boeiend en prikkelend speelveld.
ASRE zoekt een creatieve denker en doener, die met zijn/haar technologische kennis & organisatievaardigheden meer vastgoedprofessionals naar ons toe weet te trekken. Binnen de functie ben je op marketingcommunicatievlak betrokken bij verschillende projecten, activiteiten en evenementen. Je hebt een veelzijdig takenpakket en zorgt daarbinnen bv voor de website, social media en emailmarketing. Je organiseert evenementen, analyseert klantgegevens en voert werkzaamheden uit op het vlak van content creatie, communicatie uitingen, datakoppeling en -verzameling.

Aantal uur: 24-28 uur
Locatie: Amsterdam
Startdatum: zo snel mogelijk

Wat zijn je werkzaamheden?
Je voert marketingcommunicatietaken uit, zoals:

 • Online marketing en leadopvolging (o.a. mailings verzorgen)
 • Ontwikkelen, onderhouden en bijwerken van website, social media en andere online media
 • Verzorgen van communicatie uitingen en contact onderhouden met mediabedrijven
 • Verzorgen van klantinzicht via data analyses, onderzoeken en evaluaties
 • Begeleiden van marketing/ICT projecten
 • Organiseren en begeleiden van evenementen (zoals de open dag) en beurzen
 • Ontwikkelen en uitzetten van publiciteitscampagnes en promotieactiviteiten
 • On- en offline content & campagnes, paid en non-paid
 • Marketing automation
 • Operationele ervaring met content productie ((SEO-)copywriting, bloggen)
 • Creatief denkvermogen t.a.v. content onderwerpen, acties verzinnen, papers etc.

Je bent in het voordeel als je kennis hebt van en ervaring hebt in:

 • Webanalytic tools en BI tooling
 • Statistische software pakketten, database en selectietechnieken
 • Targeting, Segmentatie en Profiling
 • (lange termijn) ontwikkelingen op het gebied van analytics, online marketing, digitale technologie en api's

Wat zijn je kwaliteiten?
Je hebt een marketing of communicatie opleiding gevolgd op minimaal hbo niveau en/of zo’n 3-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt actuele kennis van online marketing en crossmediale expertise. Je hebt aantoonbare ervaring met webredactie en kunt goed met systemen werken en de koppelingen daartussen (CMS, CRM, ESP, GA, video- en beeldbewerkingsprogramma’s). Je bent vaardig in het schrijven van (web)teksten en hebt gevoel voor content creatie (beeld/video).

Je beschikt over een commerciële instelling, bent resultaatgericht en ondernemend. Je kunt goed plannen en organiseren en omgaan met werkdruk en houdt daarbij steeds de rollen, belangen en doelen voor ogen. Je bent flexibel, nauwkeurig en daadkrachtig. Je bent een echte verbinder en weet je collega’s te enthousiasmeren. Daarnaast beschik je over een sterke, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid. Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen en werkt graag in een team. Je bent samenwerkings-, klant- en resultaatgericht. Kortom, we zijn op zoek naar een enthousiaste creatieve denker en doener.

Wat bieden wij je?
Een boeiende baan in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar, met kans op een vast dienstverband. Je ontvangt een marktconform salaris. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op het vlak van pensioen, scholingsmogelijkheden, studiefaciliteiten en mobiliteit.

De organisatie
ASRE is het academisch instituut voor vastgoed in Nederland. Dit doen we door vastgoed te onderwijzen, te onderzoeken en kennis & inzichten over vastgoed te delen en bespreken. We laten vastgoedprofessionals hard werken maar ook mooie momenten met elkaar beleven. Onze 30 medewerkers, 150 docenten, 10 onderzoekers en hoogleraren, 250 studenten en 3.500 alumni maken samen de vastgoedsector interessant en veelzijdig. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Asset Management, Vastgoedbeleggen, Real Estate Valuation en Gebieds- & Vastgoedontwikkeling. ASRE is ervan overtuigd dat kennis van en inzicht in de actuele, theoretische en praktische vastgoedvraagstukken, professioneel handelen stimuleert. ASRE: ademt vastgoed!

We werken in een klein maar toegewijd team. We werken met korte lijnen in een informele werksfeer. In onze vastgoedbibliotheek heerst een dynamische sfeer met als centrale plek de bar (met uitzicht op het IJ!) waar onze studenten, docenten en wijzelf koffie drinken of een borrel.

Heb je belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone de Maat 06 388 21 883 of s.demaat@asre.nl. Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Stuur dan vóór 30 augustus 2018 je motivatiebrief en CV naar Dick Nijhof d.nijhof@asre.nl o.v.v. ‘Vacature Marketingcommunicatiemedewerker’. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kun je ook met Dick Nijhof contact opnemen.