Update coronavirus

Persbericht - vrijdag, 13 maart 2020

Update coronavirus

Door Seema Jurhawan

De ASRE heeft besloten om zich te scharen achter het advies van het kabinet om tot en met 1 juni geen fysiek onderwijs te geven. Dit betekent dat tot en met 1 juni alle fysieke colleges en tentamens worden geannuleerd. Ons gebouw is in deze periode gesloten en wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar. Mocht je een afspraak bij ons hebben, dan nemen wij contact op om deze telefonisch of via Skype te laten plaatsvinden.

Voor medewerkers geldt dat, als het werk dit toelaat, zij thuis werken. Medewerkers met gezondheidsklachten (hoesten, verkoudheid, koorts) moeten thuisblijven.

We vragen begrip voor dit besluit, dat is bedoeld om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen. We begrijpen dat dit impact heeft op alle studenten, docenten en medewerkers. Uiteraard onderzoekt de ASRE mogelijkheden om de colleges op een andere manier aan te bieden. Dit kan betekenen dat we online colleges gaan geven of dat colleges uitgesteld worden. Binnenkort zullen wij je via e-mail informeren over de aangepaste programma’s. Bij vragen kun je ons uiteraard mailen.

De ASRE houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Deze pagina wordt bijgewerkt bij nieuwe ontwikkelingen.