Update coronavirus

Persbericht - dinsdag, 12 januari 2021

Update coronavirus

Door Johannes van Bentum

Door de verlenging van de lockdown is de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) tot en met maandag 15 maart 2021 gesloten. Er wordt geen fysiek onderwijs gegeven. Studenten krijgen op korte termijn van onze onderwijscoördinatoren te horen wat dit voor hun opleiding betekent.

Examens, tentamens en toetsen
Examens, tentamens en toetsen worden wel fysiek bij de ASRE afgenomen. Kun je als student in deze periode niet deelnemen aan een toets, tentamen of examen, neem dan contact op. Dan wordt een passende oplossing gezocht.

Vragen
Heb je vragen over de getroffen maatregelen of zorgen over bepaalde aspecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden je vragen graag. Zoals je van ons gewend bent stellen wij alles in het werk om de veiligheid van studenten en de kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen.

Videobellen met studieadviseur?
Gesprekken met onze studieadviseurs en programmamanagers worden gevoerd via videobellen in MS Teams. ASRE-medewerkers werken nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis. Daardoor zijn wij het makkelijkst via e-mail of via chat op de site bereikbaar.

Regelmatige update
De ASRE houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus en de door de overheid ingestelde maatregelen nauwlettend in het oog. Deze pagina wordt bijgewerkt bij nieuwe ontwikkelingen.