Online open dag 18 juni 2020

Evenement - donderdag, 18 juni 2020

Online open dag 18 juni 2020

Door Seema Jurhawan

Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE, het academisch instituut voor vastgoedkunde, te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education of online programma?

Meld je dan aan voor een of meerdere online-opleidingsbijeenkomsten tijdens de online open dag van de ASRE. Tijdens de open dag op 18 juni 2020 maak je virtueel kennis met de ASRE en vertellen we alles over de opleidingen. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de programmamanager van de opleiding van je keuze.

Programma:

  • 14.00 uur - 14.45 uur: ASRE online
  • 15.00 uur - 15.45 uur: Executive Education
  • 19.00 uur - 20.15 uur: MSRE & MSRE-deelopleidingen
  • 20.00 uur - 21.15 uur: MRE

Na afloop kun je direct een afspraak maken, met de programmamanager, zodat jullie jouw carrièrepad kunnen bespreken en de opleiding die hierbij het beste past.

Ja, ik meld me graag aan.
Deze open dag is onderverdeeld in vier losse bijeenkomsten, zodat je zelf kunt kiezen welke bijeenkomst of bijeenkomsten jou het meest interesseren. Je kunt je dus aanmelden voor één of meerdere opleidingen.

Bouw je eigen vastgoedkennis
De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied.

Lees hier de verschillen tussen de MRE en MSRE-opleiding of bekijk onderstaand video.

Voor vragen kun je contact opnemen met Nynke Wagenaar, onderwijsmanager/ studieadviseur.

Ben je erbij op 18 juni? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Aanbod studiejaar 2020-2021' kun je meer lezen over alle opleidingen.

Ga hier naar de routebeschrijving.