De ASRE als digitale werkplaats

Evenement - woensdag, 28 juni 2017

De ASRE als digitale werkplaats

Door ASRE

Je kunt als ASRE-student of als ASRE-alumnus in het najaar bij de ASRE deelnemen aan de gratis bijeenkomst van Google: ‘De Digitale Werkplaats’. Google biedt de Digitale Werkplaats sinds vorig jaar kosteloos aan onderwijsinstellingen aan. In dit leertraject leer je digitale vaardigheden waarmee je effectief kunt inspelen op de kansen welke de digitalisering biedt. Deze vaardigheden kunnen direct in de praktijk worden toegepast bij een werkgever of eigen bedrijf voor het realiseren van online succes. De Digitale Werkplaats bestaat uit online lessen én een gratis trainingssessie. Als deelnemers aan de Digitale Werkplaats ontvang je een officiële Google certificering.


De training op de ASRE-locatie:
Logo De Digitale Werkplaats 1-daagse Digitale Werkplaats van 6 uur (inclusief pauzes)
Onderwerpen die dag:
- De Online Customer Journey - de fasen en verschillende boodschappen en online marketing kanalen in de verschillende fasen
- SEO - het organisch goed vindbaar zijn in zoekmachines
- Search Advertising - het adverteren binnen zoekmachines

De Digitale Werkplaats vindt bij voldoende aanmeldingen plaats op:
• Vrijdag 27 oktober (herfstvakantie)
De bijeenkomst vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.

Geef zo spoedig mogelijk door of je wilt komen! Maar uiterlijk voor: 1 oktober. Ik meld me direct aan >.


Via de online Digitale Werkplaats kun je met online lesmateriaal aan de slag en je kennis verbreden aan de hand van verschillende onderwerpen zoals online adverteren, webanalyses, e-commerce, video, social media en export.

Logo Google