ASRE op Provada 2018

Evenement - maandag, 02 juli 2018

ASRE op Provada 2018

Door ASRE

Het is al weer even geleden maar op 5, 6 en 7 juni 2018 vond de Provada plaats in de RAI in Amsterdam. Wij hebben erg genoten van de gesprekken op onze stand en het weerzien van vele alumni en anderen tijdens The Educated Drink. Daarnaast boden de gesprekken op de stands van Vastgoedmarkt en PropertyNL stof tot nadenken.

Meet & Greet
Elke Provadadag kwamen er vastgoedprofessionals en -managers langs op onze stand om te bespreken welke opleiding bij hem of haar zou passen. Heb je op de Provada onze stand gemist maar heb je wel behoefte om over je volgende stap na te denken, neem dan contact op met onze studieadviseur Nynke Wagenaar om van gedachten te wisselen. Dit kan via email, telefoon (06 391 12 941) of je kunt een gesprek plannen om bij de ASRE langs te komen.

Debat PropertyNL & ASRE: De impact van zelflerende waarderingsmodellen en de onderwijsopdracht
Op dinsdag werd op de stand van PropertyNL onder leiding van Wabe van Enk over ‘zelflerende waarderingsmodellen en de onderwijsopdracht’ gesproken. Marc Francke (ASRE-docent en full professor Real Estate Valuation at Universiteit van Amsterdam), Wendy Verschoor (Directeur Videres B.V.), Jacques Boeve (International Partner, Head of Valuation & Advisory Cushman & Wakefield) en Leo Uittenbogaard (algemeen directeur ASRE) bespraken dit onderwerp vanuit hun expertise.

Debat Vastgoedmarkt & ASRE: De wisselwerking tussen retailvastgoed & ontwikkeling van de stad
Pieter Affourtit, fellow retailvastgoed, leidde het debat over ‘retailvastgoed & de ontwikkeling van de stad’ op de stand van Vastgoedmarkt op woensdag 6 juni. Debatdeelnemers waren: Anneke de Vries (Ahold Delhaize), Huib Boissevain (Annexum), Brigit Gerritse (NRW) en Oedzge Atzema (ASRE, Universiteit Utrecht).

Het debat werd georganiseerd om het vraagstuk dat er ligt over de maatschappelijke functie van retailvastgoed te bespreken. Dit vraagstuk is het beginpunt voor de ASRE-opleiding over retailvastgoed die in ontwikkeling is. Wil je hier meer over weten? Lees verder >

Later in studiejaar 2018-2019 zal er meer over deze nieuwe opleiding te vinden zijn op www.asre.nl
Debat Vastgoedmarkt & ASRE

Take a Seat
Dit jaar lanceerde de Provada-organisatie voor alle standhouders de mogelijkheid rondetafelgesprekken via Take a Seat te organiseren. Peter van Gool, Gert-Joost Peek, Ron van Bloois, Jan Manschot, René van der Paardt en Erik-Jan Hopstaken zaten als ASRE-docent bij een Take a Seat gesprek aan tafel. Zij dachten ieder op hun eigen terrein mee over de issues die ‘op tafel lagen’.

The Educated Drink
The Educated Drink
The Educated Drink werd dit jaar voor de zevende maal georganiseerd in samenwerking met de AAA MRE en de MSRE AA. De jaarlijkse borrel voor alumni, docenten, partners en overige contacten vond - zoals voorgaande jaren - plaats op de Provadawoensdag. Net als vorig jaar waren we welkom op de stand van Meijer Realty Partners B.V.

Young Talent Award
Tim de Vries, Office Agency Consultant bij Cushman & Wakefield, kreeg dit jaar op de Provada de Young Talent Award uitgereikt van juryvoorzitter Cuno van Steenhoven. Hij won in het slotdebat van de twee andere kandidaten Marieke Dessauvagie en Remco van der Mije. Tim de Vries ontving uit handen van Leo Uittenbogaard een waardecheque voor het volgen van een MSRE deelopleiding of een Executive Education.
Young Talent Award
Lees en bekijk meer op de website van Vastgoedmarkt Young Talent Award.