ASRE alumni avonden

ASRE alumni avonden

De ASRE biedt speciaal voor jou, omdat je al eens eerder een ASRE-opleiding hebt gevolgd, ASRE alumni avonden met de focus op een actueel thema. Deze avonden zijn bedoeld om kennis te actualiseren, oude tijden te herleven en nieuwe vragen te stellen. De alumni avonden zijn opgezet zoals je van de ASRE, het instituut dat vastgoed ademt, gewend bent:


  • leren van onderzoekers, mede-alumni en docenten aan de hand van inspirerende en prikkelende onderwerpen

  • actuele kennis én verdieping door experts uit wetenschap en praktijk

ASRE alumni avonden datum PE (NRVT en ASRE)
Asset Management 19 april 2018 3 PE
Beleggen / Valuation 11 oktober 2018 3 PE

De ASRE alumni avonden worden georganiseerd in samenwerking met de AAA MRE , MSRE AA, de VVAW en Vastgoedmarkt als mediapartner.


Alumni avond Asset Management

Donderdag 19 april: 16:00 – 20.00 uur Amsterdam School of Real Estate


Net al voorgaande alumni avonden kun je op deze avond speedcolleges, wetenschapsseminars en innovatieve alumnicases bijwonen, deze keer over het thema Asset Management. We werken aan een breed programma waarin naast het assetmanagement bij beleggers ook assetmanagement bij woningcorporaties en maatschappelijke organisaties aan bod komt. Een eerste speedcollege kunnen we nu al laten weten. ASRE Fellow Patrick Ruwiel zal een speedcollege verzorgen over ‘vernieuwende exploitatiemodellen voor kantoorgebouwen’.


Kosten:
€ 175,- voor ASRE-alumni (als je lid bent van de AAA MRE of de MSRE AA, dan is deelname aan een ASRE alumni avond in 2018 gratis)
Als alumnus mag je een introducee meenemen, kosten voor deze persoon: € 325,-


ASRE Alumni

Werk in uitvoering
De ASRE alumni avonden worden ingevuld in overleg met experts uit het betreffende deelgebied; alumni, onderzoekers en docenten. We horen graag als je ideeën hebt of een bijdrage wilt leveren.
Volg op twitter de invulling van het programma tot nu toe.


De innovatieve alumnicases bieden ruimte om een eigen vraagstuk, business case of best practice te delen met mede-alumni. De ingebrachte cases worden gegroepeerd rond de thema’s ‘Internationalisering van de beleggingsmarkt’, ‘Woningcorporaties’ en ‘Duurzaamheid’. Wil je een case inbrengen, neem dan contact op met Peter Tempelman.


Contactgegevens Peter Tempelman:
t 06 347 780 26
p.tempelman@asre.nl


Wil je ook komen? Meld je dan direct aan!
Voor organisatorische vragen kun je terecht bij Ciska Damen, c.damen@asre.nl of via t 020 668 11 29.


Ook op donderdag 11 oktober 2018 organiseren we een alumni avond, maar dan gericht op het thema ‘beleggen of valuation’.