ASRE alumni avonden

ASRE alumni avonden

De ASRE biedt speciaal voor jou, omdat je al eens eerder een ASRE-opleiding hebt gevolgd, ASRE alumni avonden met de focus op een actueel thema. Deze avonden zijn bedoeld om kennis te actualiseren, oude tijden te herleven en nieuwe vragen te stellen. De alumni avonden zijn opgezet zoals je van de ASRE, het instituut dat vastgoed ademt, gewend bent:


  • leren van onderzoekers, mede-alumni en docenten aan de hand van inspirerende en prikkelende onderwerpen

  • actuele kennis én verdieping door experts uit wetenschap en praktijk

ASRE alumni avonden datum PE (NRVT en ASRE)
Valuation 28 september 2017
van 16.00-20.00 uur
3 PE

Programma ASRE alumni avond

Aanmelden

  • Gratis voor leden van de alumniverenigingen. >> aanmelden

  • €175,- voor overige alumni >> aanmelden

  • €325,- voor introducees >> aanmelden

Nog geen lid van een alumnivereniging? Word dan nu lid en kom gratis naar de alumni avond! Ga als MRE’er naar: https://aaamre.nl/registreren/ en als MSRE’er naar: https://msrealumni.nl/lidmaatschap/

Nascholing Waarderen en Taxeren
Op 28 september kunt u voorafgaand aan de alumni avond een nascholing volgen over Waarderen en Taxeren. De NRVT heeft aan zowel de nascholing als de alumni avond 3 PE punten toegekend.


Van 12:00-15:30 uur wordt een aantal verplichte en facultatieve onderwerpen behandeld. Docent van deze bijeenkomst is Prof. dr. Peter van Gool FRICS. Aan de orde komen o.a. de Algemene gedrags- en beroepsregels van de NRVT, inhoud en vergelijking tussen IVS (2017) en EVS (2016); Wijzigingen van Besluit actuele waarde; SBR richtlijn (in ontwikkeling); Omzethuur en taxaties. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de vraag of taxaties leiden tot betere onderhandelingen, wat het effect van een rentestijging op taxaties is en of er sprake kan zijn van een ‘bubbel’ in waarderingen?


De kosten zijn € 290,- p.p. en gelden voor alle deelnemers. U kunt zich opgeven bij Ciska Damen.


De ASRE alumni avonden worden georganiseerd in samenwerking met de AAA MRE , MSRE AA en de VVAW.

Voor meer informatie: Peter Tempelman | 06-39112942