Online onderwijs

Online onderwijs

Online onderwijs

Online onderwijs is in elke opleiding van de ASRE verweven, bijvoorbeeld in de vorm van webcasts of opgenomen colleges. Bij de Blended Courses van de ASRE is online onderwijs 90% van de opleiding. Het laatste onderdeel van de opleiding is klassikaal in de vorm van een groepsopdracht, een casepresentatie of een andere afsluitende opdracht bij de ASRE in Amsterdam. De volgende Blended Courses worden dit jaar aangeboden of zijn in ontwikkeling:

 • Inleiding Fundmanagement - inzicht in het speelveld van de (institutionele) beleggers en de vertaalslag van vastgoedbeleggingsfondsen naar asset- en investment management.
 • Inleiding Waarderen - het kritisch beoordelen van een rapportage en inzicht in het formuleren van een duidelijke taxatieopdracht.
 • Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk - een kennismaking met de belangrijkste fiscale en juridische aspecten in de vastgoedbeleggingspraktijk.
 • Vastgoedfinanciering - een kennismaking met de basisprincipes, regelgeving en actuele vraagstukken van vastgoedfinanciering.
 • Vastgoedrecht bij ontwikkeling - een kennismaking met de belangrijkste juridische en fiscale randvoorwaarden waarbinnen het ontwikkelingsproces zich afspeelt.

 • Uniek blended  karakter

  Het unieke blended karakter van deze opleidingen biedt je als deelnemer de mogelijkheid grotendeels zelf te bepalen wanneer je de opleiding volgt. Over een periode van enkele weken rond je wekelijks een deel van de online modules af. Per week heb je de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer je de stof voor die betreffende week doorloopt. In de laatste week zal er een afsluitend college bij de ASRE in Amsterdam plaatsvinden tijdens dit laatste college wordt een opdracht gepresenteerd en behandeld.

   

  Aanmelden, toelating & kosten

  Wanneer je je inschrijft voor een blended opleiding betekent dit dat je rekening moet houden met een tijdbelasting van ongeveer 2 tot 4 uur per week. De kosten voor de ASRE blended courses liggen tussen € 495,- en € 995,- (inclusief studiemateriaal). De opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave. De toelatingseisen zijn ten minste twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau. De opleidingen zijn 6 tot 8 PE-punten waard.