Inleiding Prop- en FinTech

Inleiding Prop- en FinTech

Periode

7 maart 2022 (instroom mogelijk
tot 3 weken na de start)

Collegedag

Diverse online collegeweken en één afsluitende plenaire bijeenkomst

Inleiding in de mogelijkheden en toepassingen van technologische ontwikkelingen in de vastgoedsector

 

Technologische innovatie is eén van de belangrijkste disruptieve ontwikkelingen in de economie. Ook voor de vastgoedsector biedt technologie steeds meer kansen.


De ASRE-opleiding Inleiding Prop- en FinTech laat je kennis maken met technologische innovatie in de vastgoedwereld. Welke ontwikkelingen zijn er en hoe veranderen deze de processen binnen de sector? Op welke manier kan technologie bijdragen aan een optimaal resultaat?

 

Uniek blended  karakter

Het unieke blended karakter van deze opleiding biedt deelnemers de mogelijkheid grotendeels zelf te bepalen wanneer je deze opleiding volgt. In de eerste periode volg je de online modules met online interactie via de diverse fora en opdrachten. Afsluitend vindt er een plenaire sessie plaats bij de ASRE in Amsterdam. Tijdens deze plenaire sessie wordt er een integrale casus behandeld, zodat de kennis en ervaring van zowel docenten als studenten optimaal wordt benut. De brug slaan tussen theorie en praktijk staat hierbij centraal. Interactie, toepassing en perspectief vanuit diverse disciplines zorgen hierbij voor maximaal leerrendement.

 

Inhoud & Opzet

Met uitzondering van de plenaire sessie volg je het programma online. Dit programma bestaat uit vier online modules. In deze online modules maak je kennis met de mogelijkheden en toepassingen van technologische ontwikkelingen in de vastgoedsector. Je krijgt inzicht in wat de impact van deze toepassingen kan zijn op de eigen organisatie. Aan bod komen: de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het vastgoeddomein op het gebied van Prop- en FinTech. Je maakt kennis met het begrippenkader rondom technologische innovatie. Daarnaast leer je dat Smart Real Estate meer is dan alleen data en technologie. Je begrijpt hoe bredere maatschappelijke en consumenten trends zoals the sharing en experience economy van invloed zijn op de manier waarop we tegen vastgoed moeten aankijken. Daarnaast worden de belangrijkste technologische oplossingen behandeld vanuit management, beleggings- en financieringsperspectief. Denk hierbij aan buildingmanagement systemen, blockchain en platformtechnologie.

 

Voor wie?

De opleiding Inleiding Prop- en FinTech is bestemd voor vastgoedprofessionals die meer willen weten over technologische innovatie ter ondersteuning van hun vastgoeddoelstellingen. Dit kunnen doelstellingen zijn binnen een divers kader aan functies (dus niet per se senior management/ boardniveau).

 

Aanmelden, toelating & kosten
Wanneer jij je inschrijft voor de opleiding Inleiding Prop- en FinTech kun je vanaf 7 maart 2022 van start met deze Blended Course en ben je op 12 mei 2022 bij de afsluitende plenaire sessie bij de ASRE. In deze periode moet je rekening houden met een tijdsbelasting van ongeveer twee tot vier uur per week bij een spreiding over negen weken. De kosten bedragen dan €975,-. De opleiding levert zeven PE-punten op. De opleiding is vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de Belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave.


Inschrijven is mogelijk via het online inschrijfformulier. Als je na de uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Stephanie Morssinkhof, manager ASRE online, telefoon: 020 - 6681129Docenten

De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Dit zijn wetenschappers van universiteiten en experts uit de praktijk. Het team van docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten. Deze docenten tref je onder andere aan op de online leeromgeving als je Inleiding Prop- en FinTech gaat volgen: 

Joost Gijsbers
Cloud website
Fred Huibers
Cloud vastgoedkennis Cloud website
Arjan Knibbe
Cloud website
Menno Lammers
Cloud website
Gert-Joost Peek
Cloud vastgoedkennis Cloud website
Maurice van Sante
Cloud website
Peter Sybesma
Cloud website

Swipe om meer docenten te zien.