Inleiding Fundmanagement
7

Inleiding Fundmanagement

Periode

15 jan t/m 15 mrt 2018

Collegedag

Diverse online collegeweken en één afsluitende plenaire bijeenkomst

De vertaalslag van de strategie van internationale vastgoedbeleggingsfondsen naar het nationaal property- en assetmanagement

 

De beleggingswereld is in hoog tempo internationaler en diverser geworden. Dit vraagt om meer kennis over de marktparticipanten, hun wensen en eisen. Om een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor deze partijen is het noodzakelijk om te weten wat het denk- en beslissingsproces is.


De ASRE-opleiding Inleiding Fundmanagement biedt u een goede mogelijkheid om kennis te maken met hoe u de eisen en wensen van (internationale) vastgoedbeleggingsfondsen kunt doorgronden en vertalen naar uw eigen beleid en bedrijfsvoering. Dit vereenvoudigt het ontwikkelen van relaties, zorgt voor aansluiting op de internationale praktijk, verlaagt kosten en verhoogt uiteindelijk de kwaliteit van producten.

 

Uniek blended  karakter

Het unieke blended karakter van deze opleiding biedt u als deelnemer de mogelijkheid grotendeels zelf te bepalen waar, wanneer en in welk tempo u deze opleiding volgt. Over een periode van enkele weken rond u wekelijks een deel van de online modules af. In de laatste week zal er een afsluitend college bij de ASRE in Amsterdam plaatsvinden. In dit laatste college wordt een opdracht met betrekking tot het onderwerp gepresenteerd en behandeld onder leiding van een inhoudsdeskundige. Kennis en ervaring van studenten wordt tijdens dit afsluitende college zo veel mogelijk benut en uitgebreid in de vorm van kennisdeling en interactie. Deze vorm van onderwijs is erop gericht studenten te prikkelen actief deel te nemen en naar aanleiding van nieuw aangereikte kennis en ervaringen van mede-actoren tot nieuwe inzichten te komen.

 

Voor wie?

Deze opleiding is voor u interessant wanneer u benieuwd bent naar de veranderde strategieën van (inter)nationale vastgoedbeleggingsfondsen en wanneer u een gesprekspartner voor vastgoedbeleggingsfondsen wilt kunnen zijn op het gebied van asset- en investment management.

 

Aanmelden, toelating & kosten
Wanneer u zich inschrijft voor de opleiding Inleiding Fundmanagement betekent dit dat u vanaf 15 januari 2018 van start kan gaan met deze blended course en op 15 maart een afsluitende plenaire sessie bijwoont bij de ASRE. In deze periode moet u rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 2 tot 4 uur per week. De kosten zijn € 745,-. De opleiding is 7 PE-punten waard. De opleiding is vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of u in aanmerking komt voor teruggave.


Inschrijven is mogelijk tot 3 weken na aanvang van de opleiding via het online inschrijfformulier. Indien u zich na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Stephanie Morssinkhof, Projectleider Blended Learning, telefoon: 020 - 6681129