Inleiding Fundmanagement

Inleiding Fundmanagement

Periode

Najaar 2017

Collegedag

Diverse online collegeweken en één afsluitende plenaire bijeenkomst

De vertaalslag van de strategie van internationale vastgoedbeleggingsfondsen naar het nationaal property- en assetmanagement

 

Steeds meer (inter)nationale vastgoedfondsen zijn actief in Nederland, zij handelen elk vanuit hun eigen specifieke institutionele context die onderling kan verschillen. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, worden de vastgoedactiviteiten van deze fondsen steeds vaker uitbesteed aan een lokale of regionale partij, waarbij het property- en assetmanagement meer in elkaar overlopen.


De vastgoed- of beleggingsfondsen stellen hoge eisen aan diegene die op lokaal of regionaal niveau in opdracht van of in samenwerking met het fonds werkt. De ASRE-opleiding Inleiding Fundmanagement bied je een goede mogelijkheid om kennis te maken met hoe je de eisen en wensen van (internationale) vastgoedbeleggingsfondsen kunt doorgronden en vertalen naar jouw eigen beleid en bedrijfsvoering.

 

Uniek blended  karakter

De ASRE ontwikkelt de komende jaren diverse Fundamentals die als blended learning variant zullen worden aangeboden. Dit geldt ook voor deze opleiding Inleiding Fundmanagement. Blended learning is een geïntegreerde combinatie van traditioneel contactonderwijs en ’online’ onderwijs.


Het unieke blended karakter van deze opleiding biedt je als deelnemer de mogelijkheid grotendeels zelf te bepalen waar, wanneer en in welk tempo je deze opleiding volgt. Over een periode van enkele weken rond je wekelijks een deel van de online modules af. In de laatste week zal er een afsluitend college bij de ASRE in Amsterdam plaatsvinden. In dit laatste college wordt een opdracht met betrekking tot het onderwerp gepresenteerd en behandeld onder leiding van een inhoudsdeskundige. Kennis en ervaring van studenten wordt tijdens dit afsluitende college zo veel mogelijk benut en uitgebreid in de vorm van kennisdeling en interactie. Deze vorm van onderwijs is erop gericht studenten te prikkelen actief deel te nemen en naar aanleiding van nieuw aangereikte kennis en ervaringen van mede-actoren tot nieuwe inzichten te komen.

 

Voor wie?

Deze opleiding is voor jou interessant wanneer je benieuwd bent naar de veranderde strategieën van (inter)nationale vastgoedbeleggingsfondsen en wanneer je vastgoedbeleggingsfondsen wilt kunnen adviseren op het gebied van property- en assetmanagement.

 

Aanmelden, toelating & kosten
Wanneer je je inschrijft voor de opleiding betekent dit dat je in het najaar van 2017 diverse online modules zal volgen. Aan het eind van deze periode vindt er een plenaire afsluitende bijeenkomst plaats bij de ASRE. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 2-4 uur per week. De kosten voor de ASRE blended courses liggen tussen € 495,- en € 995,- (inclusief studiemateriaal) en worden voor deze course nog vastgesteld. De opleiding is vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave.


De toelatingseisen zijn ten minste twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau.


Inschrijven is mogelijk tot 3 weken na aanvang van de opleiding via het online inschrijfformulier. Indien je je na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Stephanie Morssinkhof, Projectleider Blended Learning, telefoon: 020 - 6681129