Woningontwikkeling in stroomversnelling
15

Woningontwikkeling in stroomversnelling

Periode

7 maart t/m 11 april 2018

Collegedag

woensdagen van 14.00 – 18.00 uur

Terug op de agenda: Wonen, ontwikkelproductie van nul naar vraag

De vraag naar woningen neemt snel toe. Het aanbod is in enkele regio’s niet bij te benen, hierdoor neemt de druk toe om het ontwikkelingsproces te versnellen. Gelijktijdig verwachten woonconsumenten ook meer maatwerk, willen op een duurzame manier in een stedelijke omgeving wonen en hebben vraag naar verschillende woonconcepten. Woonconcepten zoals groenstedelijk, friends-concept, cityplot-concept en wooncooperaties. Om tijdig op deze behoeften te anticiperen is de rol van verschillende actoren en stakeholders van groot belang. Termen als (keten)samenwerking, cocreatie, betaalbaarheid en transparantie spelen hierbij een grote rol. In de korte opleiding worden je als professional handvatten geboden om het woningontwikkelingsproces efficiënter te laten verlopen.


Voor wie?

Beleidsmakers | Projectontwikkelaars | Financiers | Corporaties | Adviseurs | Bouwers


Aanmelden, toelating & kosten

De opleiding Woningontwikkeling in stroomversnelling vindt plaats van 7 maart t/m 11 april 2018. In deze periode moet u rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 8 uur per week (inclusief colleges). De opleiding bestaat uit 6 woensdagen van 14.00 – 18.00 uur. De kosten zijn € 1.975,- (inclusief studiemateriaal). De opleiding is vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of u in aanmerking komt voor teruggave.

 

De toelatingseisen zijn ten minste twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau.

 

Inschrijven is mogelijk tot 1 week voor aanvang van de opleiding. Indien u zich na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Peter Tempelman, programma manager EE, telefoon: 06 347 780 26


Bouw je eigen vastgoedkennis
Deze opleiding kan onderdeel zijn van jouw persoonlijke studiepad bestaande uit meerdere korte opleidingen. Wil je met iemand van de ASRE van gedachten wisselen over welke opleidingen aansluiten bij jouw situatie, neem dan contact op met Nynke Wagenaar, studieadviseur. Een voorbeeld van een studiepad bestaande uit meerdere korte ASRE opleidingen is door de NVB overgenomen voor haar opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.