Asset Management voor Woningcorporaties II
42

Asset Management voor Woningcorporaties II

Periode

In ontwikkeling

Collegedag

12 woensdagen van 14.00 – 18.00 uur

Advanced course Social Housing
Door professioneel en efficiënt asset management kan een corporatie haar kosten omlaag brengen, hogere opbrengsten realiseren en de vastgoedrisico’s beter beheersen. Bij steeds meer woningcorporaties is het asset management geïmplementeerd. Na het volgen van de ASRE-opleiding Asset Management voor Woningcorporaties en al enige tijd als asset manager, portefeuillemanager of manager vastgoedsturing werkzaam te zijn bij een woningcorporatie, is het nu tijd om je te verdiepen en verder te professionaliseren in het sturen op waarde van vastgoed.


Door het volgen van de Advanced Course Social Housing biedt de ASRE je de mogelijkheid om in te zoomen op verschillende tools die je gebruikt en te begrijpen waarom je een bepaalde vastgoedbeslissing neemt, waarbij de vakinhoud wordt aangevuld met oefeningen in persoonlijke ontwikkeling. Binnen de corporatiewereld is het voor asset managers belangrijk de communicatie zowel intern als extern te beheersen en de stijl en cultuur van verschillende stakeholders te begrijpen. Uitdaging en kansen zien, door het creëren van draagvlak.


Voor wie?
(Leidinggevenden van) Asset Managers die werkzaam zijn bij woningcorporaties | Alumni van de opleiding Asset Managers voor Woningcorporaties


Aanmelden, toelating & kosten

De opleiding Asset Management voor Woningcorporaties II Advanced course Social Housing is nog in ontwikkeling, maar zal in 4 blokken met elk 3 collegemiddagen worden aangeboden; in totaal 12 middagen van 14.00 – 18.00 uur (Let op, de eerste collegedag begint om 13.00 uur). Je moet rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 8 uur per week (inclusief colleges). De kosten zijn € 4.200,- (inclusief studiemateriaal). De opleiding is vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave.

Je dient de opleiding Asset Management voor Woningcorporaties te hebben gevolgd en/of aantoonbaar werkzaam zijn als asset manager bij een corporatie alvorens je kunt worden toegelaten. Het schrijven van een motivatiebrief is onderdeel van de toelatingsprocedure. Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de opleiding.

Indien je je na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Peter Tempelman, Programma manager Executive Education, telefoon: 06 3477 8026.

 

Docenten

De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Dit zijn wetenschappers vanuit universiteiten en experts uit de praktijk. Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten.

Johan ConijnDuco Bodewes