Online onderwijs

Online onderwijs

Studeren waar, wanneer en op welk tempo je wilt

Iedereen heeft zijn eigen manier van leren. Een goede combinatie van online basiskennis verwerven en offline toepassen bij de ASRE biedt veel mogelijkheden. Denk aan 24/7 toegang tot vernieuwende onderwijsvormen. Je bent niet plaatsgebonden noch tijdsgebonden en je gaat op je eigen tempo aan de slag. Zo kun je efficiënter omgaan met je kostbare tijd.

 

 blended learning klein formaat

 

Binnen de blended courses vind je fundamentele kennis die voor iedere vastgoed professional dé basis is, om binnen het speelveld van vastgoed te opereren en als een goede gesprekpartner te functioneren. In een periode van enkele weken rond je wekelijks een deel van de online modules af. De laatste dag van de opleiding kom je naar de ASRE in Amsterdam en ga je de brug slaan tussen de theorie en de praktijk. Een integrale casus biedt hiervoor een uitstekende gelegenheid. Interactie, toepassing en perspectief vanuit diverse disciplines zorgen onder leiding van twee inhoudsdeskundigen voor maximaal leerrendement.

 

De volgende blended courses zijn twee maal per jaar in de ASRE digitale leeromgeving (www.asrestudenten.nl) te volgen:

 • Inleiding Fundmanagement - inzicht in het speelveld van de (institutionele) beleggers en de vertaalslag van vastgoedbeleggingsfondsen naar asset- en investment management.
 • Inleiding Waarderen - het formuleren van een duidelijke taxatieopdracht en het kritisch beoordelen van de rapportage.
 • Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk - een kennismaking met de belangrijkste fiscale en juridische aspecten in de vastgoedbeleggingspraktijk.
 • Vastgoedfinanciering - een kennismaking met de basisprincipes, regelgeving en actuele vraagstukken van vastgoedfinanciering.
 • Vastgoedrecht bij ontwikkeling - een uiteenzetting van de belangrijkste juridische en fiscale randvoorwaarden van het ontwikkelingsproces.

 • Blended Courses van de ASRE zijn op maat gemaakt voor de student van de 21ste eeuw. Of je nu kennis wilt maken met een nieuw onderwerp, vanuit een andere discipline instroomt of je geheugen wilt opfrissen.

   

  Aanmelden, toelating & kosten

  Wanneer je je inschrijft voor een blended opleiding betekent dit dat je rekening moet houden met een tijdbelasting van ongeveer 2 tot 4 uur per week. De kosten voor de ASRE blended courses liggen tussen € 495,- en € 995,- (inclusief studiemateriaal). De opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave. De toelatingseisen zijn ten minste twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau. De opleidingen zijn 6 tot 8 PE-punten waard.

   

   

   __

  Photocredits: Seema Jurhawan