ASRE alumni-avond voorjaar 2020

ASRE alumni-avond voorjaar 2020

De ASRE alumni-avonden worden georganiseerd in samenwerking met de AAAMRE , MSREAA, de VVAW en Vastgoedmarkt als mediapartner.

 

De ASRE-alumni-avond van 16 april 2020 staat in het teken van Ontwikkeling & Transformatie.


Het programma bestaat uit drie speedcolleges, een seminar en twee alumni verhalen uit de praktijk.

Vastgoedadvocaat Eefje van Bommel (MRE 2009) geeft tijdens een speedcollege een update over de ‘knip’ in de omgevingsvergunning. Wie iets wil bouwen heeft na 1 januari 2021 twee vergunningen nodig: een vergunning met het oog op de gemeentelijke regels in het omgevingsplan en een vergunning met het oog op de technische regels voor het bouwwerk. Is dat een voordeel of een nadeel ten opzichte van de huidige situatie?

Ontwikkelaar Phlip Boswinkel (MRE 2004) vertelt in zijn speedcollege over de uitdagingen van transformatie. Wat kan wel en wat niet?

ASRE-docent Bas van der Griendt (Stratego Advies) gaat in zijn speedcollege in op de vraag hoe duurzaam wij eigenlijk al ontwikkelen.

In het seminar geeft PBL-onderzoeker Trond Husby inzicht in de uitkomsten van het rapport De trek van en naar de stad. In deze studie heeft het PBL onderzocht hoe de verhuisstromen van, naar en tussen zes grote steden in Nederland zich hebben ontwikkeld tussen 1995 en 2018 voor personen van 18 tot 65 jaar.

Jaap van Velzen (MRE 2019) presenteert zijn onderzoek naar Rendement en Risico in Projectontwikkeling. Maurice van den Heuvel (MRE 2019) geeft een toelichting op zijn onderzoek naar Anterieure Overeenkomsten.

Programma is onder voorbehoud en wordt nog aangevuld.

 

Klik hier om in te schrijven

 


Kosten:
Gratis voor leden van de alumniverenigingen van de MRE (AAAMRE) en van de MSRE (MSREAA)
€ 175,- voor overige ASRE-alumni
Als alumnus mag je een introducé meenemen, kosten voor deze persoon: € 325,-


Voor organisatorische vragen kun je terecht bij Sandy Snoeren, s.snoeren@asre.nl of via t 020 668 11 29.ASRE alumni avonden datum PE (NRVT en ASRE)
ASRE alumni-avond voorjaar 2020 16 april 2020 3 PE
ASRE alumni-avond najaar 2020 najaar 2020 3 PE