VVAW JAAREVENT + ALV

Evenement

VVAW JAAREVENT + ALV

Woensdag 26 September - 11:00 uur Amsterdam Art Centre, Donauweg 23 Amsterdam

Assetmanagement van de andere k(l)ant!


Beste (aspirant)leden van de VVAW,

In navolging van het geslaagde jaarevent 2017, organiseren wij dit jaar opnieuw een jaarevent met daaraan gekoppeld een ALV en afsluitende borrel. Een event dat je, als gewaardeerd (aspirant)lid van de VVAW niet mag missen! Reserveer deze bijeenkomst alvast in je agenda, binnenkort komen wij met meer informatie en kun je je via onze website aanmelden voor het event en ALV.

Waar:Amsterdam Art Centre, Donauweg 23 Amsterdam
Wanneer:woensdag 26 september 2018
ALV:11.00 uur – 12.00 uur
Jaarevent:  13.00 uur - 17.00 uur
*Aanmelden via www.vvaw.nl

  • Aan deelnemers van de ALV wordt een lunch geserveerd
Amsterdam Art Centre

Dit jaar hebben we als thema gekozen voor: ‘assetmanagement van de andere k(l)ant’. Uiteraard staat hierbij ons vakgebied Assetmanagement centraal.

Als assetmanagers bij woningcorporaties zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze assets. Uiteindelijk met als doel om de klant, onze huurders, te voorzien van een passende en betaalbare woning van goede kwaliteit. We denken goed te weten wat hierbij van belang is, maar is dat ook zo? Deze middag gaan we vooral op zoek naar nieuwe inzichten vanuit andere invalshoeken. Kijken hoe het ook kan. Bijvoorbeeld als de klant geen huurder is, maar een cliënt die zorg nodig heeft of de winkelende consument die constant verleid moet worden in een snel veranderend winkellandschap. Of sta je er wel eens bij stil dat een brug of viaduct ook een asset is? Hoe toets je dan of jouw object wel financieel en maatschappelijk voldoende rendeert?
Zo zal Herman Bezemer, manager Vastgoed en Facilitair bij Amaris Zorgroep ons meenemen in de wereld van zorgvastgoed. Vanuit zijn huidige functie en zijn ruime ervaring (onder meer als Director Health bij AM) zal hij ingaan op de specifieke klantvraag in de zorgsector. Daarnaast zal Arnoud van Raak, algemeen directeur bij ARRA management ons meenemen in het optimaliseren van retail vastgoed. Hoe kies je voor een goed concept in een wereld waarin de klantvraag van vandaag, morgen al weer veranderd is? Onder leiding van onze dagvoorzitter Lex de Boer, bestuurder bij Lefier, gaan we met elkaar in gesprek om de verkregen inzichten op onze dagelijkse praktijk te projecteren. We gaan daarbij actief en concreet de verbinding leggen met onze eigen werkzaamheden! Naast deze sprekers zijn we nog in gesprek met een aantal welbekende Nederlandse organisaties waar het managen van de klantrelatie via kapitaalintensieve assets dagelijks gebruik is. Zodra deze sprekers bevestigd zijn, laten we dit gelijk weten!

Kortom, het belooft ook dit jaar weer een inspirerende middag te worden met volop ruimte om in gesprek te gaan met vakgenoten en nieuwe contacten op te doen.