Researchseminar 2019

Evenement

Researchseminar 2019

Dinsdag 01 Oktober - 15:00 uur CIRCL

Het centrale thema deze middag is de stressbestendigheid van de Nederlandse vastgoedmarkt. Hoe worden (vastgoed)portefeuilles beheerd in stressscenario’s? Wat zegt de toezichthouder over de Nederlandse vastgoedmarkt in het kader van financiële stabiliteit? Hoe ver zijn we in de cyclus als we kijken naar onder meer de verschillende sectoren waaronder de woningmarkt? Op deze en andere vragen zal antwoord worden gegeven door een aantal prominente partijen. 

Vanuit verschillende invalshoeken worden deze vragen beantwoord en worden de kansen en risico’s voor de Nederlandse vastgoedmarkt uitgelicht. Een interessante middag waarbij kennisuitwisseling en interactie centraal staan.

Sprekers:
•Lukas Daalder - Chief Investment Strategist, BlackRock Investment Institute
•Paul Hilbers, Divisiedirecteur Financiele Stabiliteit, De Nederlandsche Bank
•Marleen Bosma, Head of Research & Strategic Advisory, Bouwinvest Real Estate Investors

Voorwaarden en informatie:
•Deze Meet-Up is gratis toegankelijk voor werknemers van IVBN-leden, CFA Society VBA Netherlands Members, VOGON leden en ASRE studenten.
•Weet je niet zeker of jij bij een IVBN-lid hoort? Klik dan hier voor de IVBN-ledenlijst. Ook niet leden zijn uiteraard welkom. Een ticket kost €75,-. Er wordt een no-show fee van €75,- gerekend. Parkeren kan in Q-Park Mahler (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam).
•Deze Meet-Up zal volledig in het Nederlands zijn.