Open dag 8 maart 2018

Evenement

Open dag 8 maart 2018

Donderdag 08 Maart - 16:30 uur

Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education programma? Kom dan naar de Open Dag van de ASRE op donderdag 8 maart 2018. Laat je informeren over de opleiding die je aanspreekt. Maak kennis met andere vastgoedprofessionals en stel vragen aan de aanwezige studenten.

Kom ook als je wilt proeven hoe het is om hier te studeren! Er zijn ASRE-studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Studieadviseur (Nynke Wagenaar), Programma managers (Wim van der Post, Arthur Marquard & Peter Tempelman), Onderwijsmanagers (Jurrien Endenburg & Nannette Vlek) en Projectleider blended learning (Stephanie Morssinkhof) en zijn aanwezig om je mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik meld me graag aan.

Proefcollege
Ervaar tijdens het proefcollege hoe het is om bij de ASRE te studeren. In het college wordt de actualiteit besproken, zoals dat dagelijks in de collegezaal bij de ASRE gebeurt. Drie huidige studenten MRE, MSRE en EE vertellen over hun studietijd bij de ASRE en hoe ze werk, privé en studie combineren.

Bouw je eigen vastgoedkennis
De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied.

Voor vragen kun je contact opnemen met Nynke Wagenaar, studieadviseur.

Programma:

  • 16.30 uur - Ontvangst & koffie
  • 17.00 uur - Introductie ASRE
  • 17.10 uur - Proefcollege
  • 17.45 uur - Studenten aan het woord
  • 18.00 uur - Parallelsessies met informatie over de MRE | de MSRE | Executive Education & Permanente Educatie
  • 18.30 uur - Borrel & hapjes

Ben je erbij op 8 maart? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Outlook 2017' kun je meer lezen over alle opleidingen van studiejaar 2017-2018.

Mocht je op 8 maart verhinderd zijn, ook op 14 juni 2018 staan onze deuren voor je open. Aanmelden kan via dezelfde aanmeldknop.

Ga hier naar de routebeschrijving.

calender 2018-03-08 16:30 2018-03-08 19.00 Europe/Amsterdam Open dag 8 maart 2018 Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education programma? Kom dan naar de Open Dag van de ASRE op donderdag 8 maart 2018. Laat je informeren over de opleiding die je aanspreekt. Maak kennis met andere vastgoedprofessionals en stel vragen aan de aanwezige studenten. Kom ook als je wilt proeven hoe het is om hier te studeren! Er zijn ASRE-studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Studieadviseur (Nynke Wagenaar), Programma managers (Wim van der Post, Arthur Marquard & Peter Tempelman), Onderwijsmanagers (Jurrien Endenburg & Nannette Vlek) en Projectleider blended learning (Stephanie Morssinkhof) en zijn aanwezig om je mogelijkheden te bespreken. Ja, ik meld me graag aan. Proefcollege Ervaar tijdens het proefcollege hoe het is om bij de ASRE te studeren. In het college wordt de actualiteit besproken, zoals dat dagelijks in de collegezaal bij de ASRE gebeurt. Drie huidige studenten MRE, MSRE en EE vertellen over hun studietijd bij de ASRE en hoe ze werk, privé en studie combineren. Bouw je eigen vastgoedkennis De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied. Voor vragen kun je contact opnemen met Nynke Wagenaar, studieadviseur. Programma: 16.30 uur - Ontvangst & koffie 17.00 uur - Introductie ASRE 17.10 uur - Proefcollege 17.45 uur - Studenten aan het woord 18.00 uur - Parallelsessies met informatie over de MRE | de MSRE | Executive Education & Permanente Educatie 18.30 uur - Borrel & hapjes Ben je erbij op 8 maart? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Outlook 2017' kun je meer lezen over alle opleidingen van studiejaar 2017-2018. Mocht je op 8 maart verhinderd zijn, ook op 14 juni 2018 staan onze deuren voor je open. Aanmelden kan via dezelfde aanmeldknop. Ga hier naar de routebeschrijving. aanmelden