Open dag 26 maart 2020

Evenement

Open dag 26 maart 2020

Donderdag 26 Maart - 18.00 - 21.00 uur

Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE, het academisch instituut voor vastgoedkunde, te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education programma? Kom dan naar de Open dag van de ASRE op donderdag 26 maart 2020. Laat je informeren over de opleiding die je aanspreekt. Maak kennis met andere vastgoedprofessionals en stel vragen aan de aanwezige studenten.

Kom ook als je wilt proeven hoe het is om hier te studeren!
Er zijn ASRE-studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Bijvoorbeeld hoe zij hun opleiding bekostigd hebben in samenwerking met de werkgever. 
Onderwijsmanager/ studieadviseur (Nynke Wagenaar), programma managers (Wim van der Post, Arthur Marquard, Peter Tempelman & Jantine Schrader), onderwijsmanagers (Nannette Vlek & Saskya de Brieder) en manager blended courses (Stephanie Morssinkhof) zijn aanwezig om je mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik meld me graag aan.

Bouw je eigen vastgoedkennis
De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied.

Lees hier de verschillen tussen de MRE en MSRE-opleiding of bekijk onderstaand video.

Voor vragen kun je contact opnemen met Nynke Wagenaar, onderwijsmanager/ studieadviseur.

Ben je erbij op 26 maart? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Aanbod studiejaar 2019-2020' kun je meer lezen over alle opleidingen.

Ga hier naar de routebeschrijving.