Ontbijtsessie Dentons Boekel

Evenement

Ontbijtsessie Dentons Boekel

Dinsdag 02 Oktober - 8.00 uur Gustav Mahlerplein 2 op de 5e etage (boardroom) van Dentons Boekel te Amsterdam

Eind juni was er commotie in het Amsterdamse stadsbestuur over de verkoop van (een deel van het) penthouse van de indrukwekkende Pontsteiger. Het Parool rapporteerde dat op ‘slinkse’ wijze het speculatieverbod was omzeild. Of is er gewoon handig gebruikt gemaakt van de mogelijkheden ? Deze casus inspireerde het vastgoed team van Dentons Boekel om tot een ontbijtseminar nog vlak voor de zomer in te gaan. Dan heeft u wat te overdenken vanaf uw strand bedje.

Want speculeren we er niet allemaal op los met elkaar? Hoe vaak moeten we niet met elkaar een inschatting maken van de haalbaarheid van een juridische (fiscale) constructie dan wel de houdbaarheid van een juridische bepaling in een commercieel koop of huurcontract. Geregeld wordt ons in hoedanigheid van advocaat gevraagd naar de slagingskansen van een procedure en zijn we dan niet allemaal een beetje aan het speculeren over de uitkomst?

Onder het mom van ‘ontbijten moet je toch’ nodigen Paul Wanders, Paul Halprin (fiscalist) en Cornelie Arnouts (alumni lid) u uit om dinsdag 2 oktober de dag te beginnen met een inhoudelijk ontbijtseminar waarin de vastgoed actualiteiten op civiel en fiscaal gebied centraal staan.

Dinsdag 2 oktober, ontvangst 8 uur, seminar 8.30-10.00 uur.
Waar? Gustav Mahlerplein 2 op de 5e etage (boardroom) van Dentons Boekel te Amsterdam.
meer informatie en aanmelden