Najaarsbijeenkomst MSRE Alumni Association

Evenement

Najaarsbijeenkomst MSRE Alumni Association

Woensdag 08 November - 17:00 uur Schiphol Real Estate

De najaarsbijeenkomst van de MSRE Alumni Association vindt plaats op woensdag 8 november, locatie Schiphol.

De leden van de MSRE Alumni Association worden ontvangen bij Schiphol Real Estate en krijgen een presentatie over het vastgoed rond de luchthaven. Alumnus Justin Braam vertelt over zijn scriptieonderzoek over de invloed van de nabijheid van de luchthaven op kantoorhuurprijzen. Ook wordt er een rondleiding verzorgd en is er aansluitend een borrel in het Hilton.

Wil je de bijeenkomst op Schiphol bijwonen, meld je dan aan via de website van de MSRE Alumni Association. Hier is ook een artikel van Justin Braam te vinden.

calender 2017-11-08 17:00 2017-11-08 19.00 Europe/Amsterdam Najaarsbijeenkomst MSRE Alumni Association De najaarsbijeenkomst van de MSRE Alumni Association vindt plaats op woensdag 8 november, locatie Schiphol. De leden van de MSRE Alumni Association worden ontvangen bij Schiphol Real Estate en krijgen een presentatie over het vastgoed rond de luchthaven. Alumnus Justin Braam vertelt over zijn scriptieonderzoek over de invloed van de nabijheid van de luchthaven op kantoorhuurprijzen. Ook wordt er een rondleiding verzorgd en is er aansluitend een borrel in het Hilton. Wil je de bijeenkomst op Schiphol bijwonen, meld je dan aan via de website van de MSRE Alumni Association. Hier is ook een artikel van Justin Braam te vinden. Schiphol Real Estate aanmelden