ASRE op Provada

Evenement

ASRE op Provada

Dinsdag 05 Juni - 10:00 uur RAI

Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018 vindt de Provada plaats in de RAI in Amsterdam en wordt dit jaar geopend door Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de VNG. De Amsterdam School of Real Estate biedt dit jaar weer een divers programma voor Provadabezoekers. Het programma voor dit jaar ziet er zo uit:

Programma ASRE op Provada:

Meet & Greet
Je overweegt een opleiding aan de ASRE? Elke dag heb je de mogelijkheid om een 1 op 1 gesprek te hebben met een ASRE-alumnus of een Programma manager om te bespreken hoe het is om bij de ASRE te studeren en je vragen te stellen. Op de stand van de ASRE in hal 12 standnummer 58. Je kunt aan Nynke Wagenaar laten weten als je daar belangstelling voor hebt: n.wagenaar@asre.nl

Debatten
Taxeren & waarderen
Een debat op dinsdag 5 juni op de stand van PropertyNL (locatie: hal 12, stand 49). Moderator: Wabe van Enk.

Een debat op de stand van Vastgoedmarkt (locatie: hal 11, stand 11 Vastgoedmarkt transformatieplein). Start om 15.30 uur op woensdag 6 juni. Moderator: Johannes van Bentum.

The Educated Drink
The Educated Drink wordt dit jaar voor de zesde maal georganiseerd in samenwerking met de AAA MRE en de MSRE AA. De borrel vindt - zoals voorgaande jaren - plaats op woensdag (6 juni) vanaf 16.30 uur. Dit jaar in de stand van Meijer Realty Partners B.V. (hal 11, stand 16).

Young Talent Award
De uitreiking van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award vindt plaats op donderdag 7 juni om 11.00 uur. De drie overgebleven kandidaten gaan eerst nog een laatste debat met elkaar aan. De uiteindelijke winnaar ontvangt van de ASRE een waardecheque voor het volgen van een MSRE deelopleiding of een Executive Education.

Vragen of opmerkingen: Simone de Maat

calender 2018-06-05 10:00 2018-06-07 19.00 Europe/Amsterdam ASRE op Provada Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018 vindt de Provada plaats in de RAI in Amsterdam en wordt dit jaar geopend door RAI aanmelden