Annual Diner

Evenement

Annual Diner

Vrijdag 07 December - 17:30 uur George Marina (Amsterdam Amstel)

Het bestuur van de MSRE Alumni Association nodigt al haar leden uit voor het annual diner op vrijdag 7 december 2018. Het annual diner staat in het teken van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, wat is er afgelopen jaar gebeurd en wat kunnen we aankomend jaar verwachten?

De avond zal beginnen met een borrel welke een unieke gelegenheid bied om oud studiegenoten en vastgoed professionals te ontmoeten. Na de borrel en het gesprek over de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt wordt een driegangen menu geserveerd. Na het diner biedt de ruimte de mogelijkheid om tot middernacht na te praten.

Annual diner
Het annual diner zal plaats vinden op vrijdag 7 december vanaf 17.30 bij George Marina (Amsterdam Amstel). De dresscode is Tenue de Ville.

Als MSRE alumnus ben jij er toch ook bij?
We bieden je als alumni lid dit jaar de mogelijkheid om een introduce mee te nemen. Deze introduce is een oud studiegenoot die nog geen alumni lid is, je introduce studeert momenteel aan de MSRE, of je introduce is voornemens de MSRE te gaan volgen. Het beschikbare aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Mocht jij of je introducé onverhoopt niet kunnen meld je dan uiterlijk 1 december af, anders zijn wij genoodzaakt de kosten a € 75,- per persoon in rekening te brengen. Meld je hier direct aan!

De locatie
George Marina is goed bereikbaar met openbaar vervoer Amsterdam Amstel station en met de auto. Meer informatie vind je op de website.