Amsterdam School of Real Estate Ontmoetingsplek aan het IJ

Amsterdam School of Real Estate Ontmoetingsplek aan het IJ

ASRE is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat al meer dan 25 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

 

De ASRE ademt vastgoed
De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor  vastgoedkunde. Ooit opgericht door de brancheverenigingen en de UvA om de versnipperde kennis op het gebied van vastgoed te verzamelen en er een coherent  geheel van te maken.

 

U kunt op ons bouwen
De ASRE is en blijft op zoek naar dé methoden om optimaal kennis over te dragen. Zij doet dit samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons hierbij. Zij stellen de vragen die nu leven in het werkveld. Onze research fellows en hoogleraren onderzoeken deze vragen en publiceren de resultaten onder de noemer ASRE paperreeks. Deze bevindingen worden weer opgepakt in ons onderwijs. Zo blijft de spiraal omhoog gaan. Steeds meer ASRE-alumni kunt u in de praktijk tegenkomen, van de MRE, de MSRE en van Executive Education. Meer dan 2.800 inmiddels.

‘ De ASRE ademt vastgoed met haar netwerk van hoogleraren, docenten uit de praktijk en van de universiteit, alumni, fellows en research fellows en met de grootste vastgoedbibliotheek van Europa. ’

Life Long vastgoed Learning
Kennis veroudert snel in de dynamische wereld van het vastgoed. Zeker in deze tijd, waar de crisis de omgeving van de vastgoedprofessional  ingrijpend wijzigt. Om in die gewijzigde omstandigheden meerwaarde te blijven bieden, moet u er als professional voor zorgen dat uw kennis en vaardigheden up to date blijven. De ASRE helpt u hierbij met een breed opleidingsaanbod van twee MSc degree opleidingen; Master of Real Estate (MRE), Master of Science in Real Estate (MSRE), Executive Education, de kortere op de actualiteit gerichte opleidingen en Permanente Educatie, de nieuwste pijler. Een onderwijsaanbod dat in beweging blijft, net als de vastgoedwereld.