Woningontwikkeling in stroomversnelling
15

Woningontwikkeling in stroomversnelling

Periode

Najaar 2017

Terug op de agenda: Wonen, ontwikkelproductie van nul naar vraag

De vraag naar woningen neemt snel toe. Het aanbod is in enkele regio’s niet bij te benen, hierdoor neemt de druk toe om het ontwikkelingsproces te versnellen. Gelijktijdig verwachten woonconsumenten ook meer maatwerk, willen op een duurzame manier in een stedelijke omgeving wonen en hebben vraag naar verschillende woonconcepten. Woonconcepten zoals groenstedelijk, friends-concept, cityplot-concept en wooncooperaties. Om tijdig op deze behoeften te anticiperen is de rol van verschillende actoren en stakeholders van groot belang. Termen als (keten)samenwerking, cocreatie, betaalbaarheid en transparantie spelen hierbij een grote rol. In de korte opleiding worden je als professional handvatten geboden om het woningontwikkelingsproces efficiënter te laten verlopen.


Voor wie?

Beleidsmakers | Projectontwikkelaars | Financiers | Corporaties | Adviseurs | Bouwers


Aanmelden, toelating & kosten

Wanneer u zich inschrijft voor de opleiding Woningontwikkeling in stroomversnelling betekent dit dat u in het najaar 2017 in onze collegebanken zit. In deze periode moet u rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 8 uur per week (inclusief colleges). De opleiding bestaat uit 5-6 dagdelen.

 

De toelatingseisen zijn ten minste twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau.

 

Inschrijven is mogelijk tot 1 week voor aanvang van de opleiding. Indien u zich na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met Peter Tempelman, programma manager EE, telefoon: 06 347 780 26