Open dag 15 juni 2017

Evenement

Open dag 15 juni 2017

Donderdag 15 Juni - 16:30 uur Amsterdam School of Real Estate

Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education programma? Kom dan naar de Open Dag van de ASRE op donderdag 15 juni 2017. Laat je informeren over de opleiding die je aanspreekt. Maak kennis met andere vastgoedprofessionals en stel vragen aan de aanwezige studenten.

Kom ook als je wilt proeven hoe het is om hier te studeren! Er zijn ASRE-studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Studieadviseur (Nynke Wagenaar), Onderwijsmanagers (Jurrien Endenburg & Nannette Vlek) en Programma managers (Wim van der Post & Peter Tempelman) zijn aanwezig om je mogelijkheden te bespreken.

Let op: als je je vóór 1 juli 2017 inschrijft voor de MRE of de MSRE, dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten.

Ja, ik meld me graag aan.

Proefcollege Hans op 't Veld
Ervaar tijdens het proefcollege van Hans op ‘t Veld, Hoofd beursgenoteerd vastgoed bij PGGM, hoe het is om bij de ASRE te studeren. In het college wordt de actualiteit besproken, zoals dat dagelijks in de collegezaal bij de ASRE gebeurt. Drie huidige studenten MRE, MSRE en EE vertellen over hun studietijd bij de ASRE en hoe ze werk, privé en studie combineren.

Bouw je eigen vastgoedkennis
De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied.

Voor vragen kun je contact opnemen met Tamara van Leeuwen, onderwijscoördinator.

Programma:

  • 16.30 uur - Ontvangst & koffie
  • 17.00 uur - Introductie ASRE
  • 17.10 uur - Proefcollege Hans op 't Veld
  • 17.45 uur - Studenten aan het woord
  • 18.00 uur - Parallelsessies met informatie over de MRE | de MSRE | Executive Education & Permanente Educatie
  • 18.30 uur - Borrel & hapjes

Ben je erbij op 15 juni? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Outlook 2017' kun je meer lezen over alle opleidingen van studiejaar 2017-2018.

Mocht je op 15 juni verhinderd zijn, ook op 2 november 2017 staan onze deuren voor je open. Aanmelden kan via dezelfde aanmeldknop.

Ga hier naar de routebeschrijving.

calender 2017-06-15 16:30 2017-06-15 19:00 Europe/Amsterdam Open dag 15 juni 2017 Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE te volgen of ben je benieuwd naar opleidingen uit het Executive Education programma? Kom dan naar de Open Dag van de ASRE op donderdag 15 juni 2017. Laat je informeren over de opleiding die je aanspreekt. Maak kennis met andere vastgoedprofessionals en stel vragen aan de aanwezige studenten. Kom ook als je wilt proeven hoe het is om hier te studeren! Er zijn ASRE-studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Studieadviseur (Nynke Wagenaar), Onderwijsmanagers (Jurrien Endenburg & Nannette Vlek) en Programma managers (Wim van der Post & Peter Tempelman) zijn aanwezig om je mogelijkheden te bespreken. Let op: als je je vóór 1 juli 2017 inschrijft voor de MRE of de MSRE, dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten. Ja, ik meld me graag aan. Proefcollege Hans op 't Veld Ervaar tijdens het proefcollege van Hans op ‘t Veld, Hoofd beursgenoteerd vastgoed bij PGGM, hoe het is om bij de ASRE te studeren. In het college wordt de actualiteit besproken, zoals dat dagelijks in de collegezaal bij de ASRE gebeurt. Drie huidige studenten MRE, MSRE en EE vertellen over hun studietijd bij de ASRE en hoe ze werk, privé en studie combineren. Bouw je eigen vastgoedkennis De ASRE vindt het belangrijk dat je als professional in de dynamische wereld van vastgoed je meerwaarde behoudt. Wij hebben naast de masteropleidingen MRE en MSRE een totaalpakket aan opleidingen waarmee je de nodige bagage aangereikt krijgt die past bij de nieuwe professionaliseringsslag van het vakgebied. Voor vragen kun je contact opnemen met Tamara van Leeuwen, onderwijscoördinator. Programma: 16.30 uur - Ontvangst & koffie 17.00 uur - Introductie ASRE 17.10 uur - Proefcollege Hans op 't Veld 17.45 uur - Studenten aan het woord 18.00 uur - Parallelsessies met informatie over de MRE | de MSRE | Executive Education & Permanente Educatie 18.30 uur - Borrel & hapjes Ben je erbij op 15 juni? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. Wil je je eerst even oriënteren? In onze opleidingsbrochure 'Outlook 2017' kun je meer lezen over alle opleidingen van studiejaar 2017-2018. Mocht je op 15 juni verhinderd zijn, ook op 2 november 2017 staan onze deuren voor je open. Aanmelden kan via dezelfde aanmeldknop. Ga hier naar de routebeschrijving. Amsterdam School of Real Estate aanmelden